Exportmanager food

Baan gegevens

 • Bedrijf: FlevoDirect Uitzendbureau
 • Plaats: Lelystad
 • Plaatsingsdatum: 14-02-2020
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Reizen, nieuwe werelden ontdekken en je commerciële skills inzetten voor new business. Als exportmanager food ga je jouw netwerk verder uitbreiden en langdurige relaties opbouwen met jouw bestaande klantenportefeuille. Je wordt als exportmanager enthousiast van internationaal werken. 
Het is de bedoeling dat je zelfstandig kan werken en new business kan genereren. Dit alles in de foodsector. Dat je ervaring hebt in deze tak van sport is dan ook essentieel. Onze klant zoekt een kandidaat met een aantoonbaar track record in de branche met klanten, omzet en een eigen netwerk.

Gestelde eisen

We nodigen je heel graag uit om te reageren als je beschikt over de volgende kwaliteiten:

 • Je bent resultaatgericht en vindt het een uitdaging om nieuwe afzetmarkten te vinden over de hele wereld. Jouw eigen netwerk helpt je hierbij;
 • Je bent een gesprekspartner op niveau en je hebt ervaring in de sales/export van food. Nieuwe markten openbreken en bestaande uitbreiden; dat is op je lijf geschreven;
 • Er liggen letterlijk onbegrensde mogelijkheden binnen deze organisatie, the sky is the limit;
 • Als ambassadeur ben je tactisch, zie je kansen en mogelijkheden en weet jij je uitstekend te profileren als kennispartner;
 • Je beschikt over een Internationale blik en spreekt daardoor ook je talen. Engels is uiteraard erg belangrijk en een 2e vreemde taal is zeker een pre.

Uren

40

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard mag je ook het nodige terugverwachten:

 • Een baan op basis van Werving & Selectie. Je treedt dus direct in dienst bij dit mooie bedrijf;
 • Salaris tussen de € 3.200 en € 5.000 bruto per maand o.b.v. 40 uur al naar gelang kennis en kunde;
 • Persoonlijke ontwikkeling en ruimte en vrijheid voor eigen inbreng;
 • Bij goede resultaten en een goede beoordeling is er een prestatiebeloning mogelijk;
 • Een mooie baan in een prachtig kantoor met alle faciliteiten.
 • Een dynamische onderneming waar veel potentie is tot groei.


Sollicitatieprocedure

FlevoDirect verzorgd de Werving & Selectie voor deze functie. Bij gebleken geschiktheid zul je een baan via de organisatie zelf aangeboden krijgen. Een persoonlijke profiel analyse en referentiecheck zijn beide onderdeel van deze functie.
Voor meer informatie, kan je contact opnemen met Karlien Bonestroo of reageren via onderstaande button “ ik wil deze baan”, of stuur een WhatsApp-bericht naar 06 - 39 18 47 07. Tijdens een persoonlijke kennismaking kunnen wij je meer vertellen over de verdere inhoud en procedure van deze functie.
Referentienummer: 105012

 

Bedrijfsprofiel

FlevoDirect Uitzendbureau in het centrum van Zeewolde heet iedereen van harte welkom. Of je nu parttime of fulltime wil werken. Je kunt je bij ons inschrijven na het maken van een afspraak. Wij zijn enthousiast, gemotiveerd en gedreven en willen jou graag helpen met het vinden van de juiste baan! Vacatures in Flevoland en het gebied NW-Veluwe en Randmeren is onze specialiteit.FlevoDirect Uitzendbureau is gespecialiseerd in personeelsdiensten. In de 11 jaren dat FlevoDirect actief is heeft het een respectabele naam voor zich opgebouwd. FlevoDirect kenmerkt zich door kwaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke aanpak.FlevoDirect Uitzendbureau richt zich op bemiddeling voor banen op administratief, commercieel, technisch, financieel, logistiek en facilitair gebied. Het kantoor in het centrum van Zeewolde wordt bemand door een hecht team van goed opgeleide medewerkers, waarbij klantenbinding, menselijk contact, persoonlijke aanpak en groei in de klantenportefeuille centraal staan.Uiteraard is ons bureau jarenlang NEN-4400 gecertificeerd en zijn wij lid van branchevereniging NBBU. Het bewijs en de zekerheden van goed ondernemerschap.Zoek jij ook werk in Flevoland en directe omgeving? Bij ons vind je de leukste banen in Zeewolde, Almere, Lelystad, Nijkerk, Ermelo, Harderwijk, Biddinghuizen en Dronten.

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op CommercieleVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Commerciële Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Commerciële.
 • Commercieel Binnendienst Elektra

  Eergisteren geplaatst door FlevoDirect Uitzendbureau

  Offertes opstellen, klanten adviseren op technisch niveau, calculaties maken en controleren of contracten goed zijn opgesteld. Naast deze werkzaamheden ben jij ook commercieel bezig en zorg je ervoor dat alles klaar wordt gemaakt zodat de werkvoorbereider aan de slag kan.Je komt te werken in een Internationaal bedrijf dat sterk aan het groeien is. Jouw team bestaat op dit moment uit drie collega’s.

  Stad Vacaturebank
 • Commercieel Binnendienst Elektra

  Eergisteren geplaatst door FlevoDirect Uitzendbureau

  Offertes opstellen, klanten adviseren op technisch niveau, calculaties maken en controleren of contracten goed zijn opgesteld. Naast deze werkzaamheden ben jij ook commercieel bezig en zorg je ervoor dat alles klaar wordt gemaakt zodat de werkvoorbereider aan de slag kan.Je komt te werken in een Internationaal bedrijf dat sterk aan het groeien is. Jouw team bestaat op dit moment uit drie collega’s.

  Stad Vacaturebank
 • Fulltime commercieel medewerker binnendienst in Staphorst

  Eergisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Wat ga je doen?Dit bedrijf is onder andere distributeur van Shell brandstoffen en smeermiddelen en is gevestigd in Staphorst. De klanten van het bedrijf komen uit vrijwel alle sectoren, waardoor er dus sprake is van veel afwisseling. Ben jij de versterking die zij nodig hebben? Dan zijn zij naar jou op zoek!Als fulltime commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je verwerkt de bestellingen en stelt offertes op. Vaak heb jij ook...

  Stad Vacaturebank
 • Word sales medewerker binnendienst in Utrecht!

  Eergisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Deze organisatie gevestigd in Utrecht heeft een missie: het onderwijs verbeteren! En daar mag jij als sales medewerker binnendienst onderdeel van zijn, hoe tof is dat?Op dit moment hebben zij al een vooraanstaande positie op het gebied van lesmateriaal voor basisscholen door heel Nederland en aan jouw de taak dat nog meer uit te breiden!Als sales medewerker binnendienst ga jij met je beste communicatie skills leerkrachten en directeuren overtuigen, maar vooral...

  Stad Vacaturebank
 • Word accountmanager in Regio Noord of Zuid-west!

  Eergisteren geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Deze organisatie gevestigd in Utrecht heeft een missie: het onderwijs verbeteren! En daar mag jij als accountmanager onderdeel van zijn, hoe tof is dat?Op dit moment hebben zij al een vooraanstaande positie op het gebied van lesmateriaal voor basisscholen door heel Nederland en aan jouw de taak nóg meer scholen enthousiast te maken!Hoe ziet mijn werkdag eruit?Je bent de ene dag bezig met telefoontjes met potentiële klanten en de volgende dag bezoek je een...

  Stad Vacaturebank

CommercieleVacaturebank.nl - Nieuwe commerciële vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe commerciële baan of nieuwe collega's? Op de CommercieleVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

CommercieleVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank