Fulltime Intercedent Tilburg / Den Bosch

Baan gegevens

 • Bedrijf: Olympia Uitzendbureau
 • Plaats: Waalwijk
 • Plaatsingsdatum: 22-08-2017
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 5 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract
Deze vacature is inmiddels vervuld. Hierdoor is het niet meer mogelijk om een reactie te versturen naar aanleiding van deze vacature. Klik hier om naar nieuw geplaatste Banen Commerciële te zoeken

Algemene omschrijving

Voor onze locatie in Waalwijk zijn wij op zoek naar een nieuwe collega om het team verder mee uit te bouwen.

Wat je echt doet:

 • Je gaat op zoek naar nieuwe klanten … bellen, langsgaan, uit je eigen netwerk, oftewel, bijna alles is geoorloofd om nieuwe klanten aan ons te binden.
 • Je bent verantwoordelijk voor je eigen klanten, die je advies geeft over flexibele arbeid.
 • Je start de zoektocht naar de ideale kandidaat, waarmee je uitvoerig in gesprek gaat.
 • Je wordt enthousiast en haalt veel voldoening uit de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat.
Je werkt met plezier samen met je collega’s om de vestigingsdoelstellingen te behalen.

Hoe je dat doet:
 • Je gaat op zoek naar nieuwe opdrachtgevers en plant regelmatig afspraken met hen in … al is het maar voor een kop koffie.
 • Je gaat in gesprek met je klanten/nieuwe opdrachtgevers om uit te zoeken hoe hun ideale kandidaat er uitziet.
 • Je neemt je adviserende rol op het gebied van inzet van flexibele arbeidskrachten richting de klant serieus op. Zijn zorgen zijn jouw zorgen.

Team:

Het team op de vestiging is een klein maar gezellig team. We zijn groeiende. Daar liggen voor jou dus ook mogelijkheden! Verder spreek je veel collega’s van andere Olympia vestigingen en het hoofdkantoor. We groeien snel en hopen dat jij aan die groei wil bijdragen!


Hoe ziet jouw dag eruit?

Je komt op kantoor binnen, eerst een koffie, even wakker worden.
Tijdens het overleg bespreek je met je collega’s de openstaande en nieuwe vacatures, de kandidaten die zich hebben ingeschreven, en bij welke klanten die goed zouden passen. Voor een leuke marketing specialist vacature hebben nog niet veel mensen gesolliciteerd, tijd om dus even actief te gaan zoeken!
Hierna bel je een aantal bedrijven om te kijken of ze zaken willen doen met onze vestiging. Dankzij jouw enthousiasme zorg je voor de eerste kennismakingsafspraak.
Aan het einde van de ochtend bel je met de klant waar je vorige week op bezoek bent geweest. Je vertelt dat je al met een aantal kandidaten gesproken hebt, maar dat er morgen echt een topper langskomt! Zodra je die hebt gesproken spreek je af om gelijk weer met je contactpersoon te bellen.
Na de lunch heb je een klantafspraak. Je gaat bespreken hoe het met de medewerkers daar gaat, of ze tevreden zijn. Op hun website heb je al gezien dat ze op zoek zijn naar een financiële medewerker. Dat is mooi! Elise, de medewerker die je vorige week op de vestiging hebt gesproken past perfect in die functie. Frank, je contactpersoon is erg blij met jouw advies en wil graag met Elise in gesprek!
Aan het einde van de dag neem je nog telefonisch contact op met een leuk bedrijf die een vriend jou getipt heeft. Met een goede ingang voor het gesprek heb je op de valreep van de werkdag die afspraak overmorgen vastgelegd! Target in de pocket!

Gestelde eisen

 • Je hebt minimaal HBO werk- en –denkniveau.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
 • Je bent een professionele gesprekspartner voor relaties (werknemers en klanten).
 • Je bent resultaatgericht en een echte dealmaker.
 • Je bent bereid de SEU opleiding intercedent te volgen.
 • Je bent bereid om je VCU certificaat te behalen.
 • Je kan heel goed in een (klein) team werken.
 • Je bent leergierig en wil jezelf graag ontwikkelen.
Het liefste kom je uit de regio Waalwijk, Tilburg of Den Bosch en ken je veel leuke bedrijven.
Bij voorkeur ben je iemand met 1-2 jaar werkervaring, maar starter kan ook!

Uren

40

Salaris

2200

Bedrijfsprofiel

Olympia Uitzendbureau, opgericht in 1969, behoort tot de top van uitzendorganisaties in Nederland en levert een breed scala aan personeelsdiensten binnen vrijwel alle marktsegmenten.

Als enige grote uitzender hanteert Olympia een unieke franchiseformule: Alle lokale vestigingen zijn in handen van zelfstandige ondernemers. Door haar uitgebreide netwerk kan Olympia bedrijven en uitzendkrachten de voordelen bieden van een grote landelijke organisatie gecombineerd met de kracht en betrokkenheid van lokaal ondernemerschap. Oftewel: “We love to work for you”… en dát maakt het verschil.

Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op CommercieleVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Commerciële Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Commerciële.
 • Medewerker Purchase

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  Medewerker Purchase gezocht voor internationale speler op gebied van logistieke toepassingen in de bouw en industrie. Je wordt gemotiveerd door realisatie "best buy" en commerciële uitdagingen en je bezit een gezonde dosis doorzettingsvermogen. Ben jij het inkoop talent en heb je passie voor techniek en wil je onderdeel uitmaken van een innovatief, groeiend bedrijf in een internationale omgeving? Dan hebben wij een interessante, uitdagende postie voor je! Onderhandelingen voeren met...

  Independent Recruiters
 • Ambitieuze accountmanager die het MKB verovert fulltime Woerden

  Vandaag geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Binnen deze functie verkoop je softwarepakketten waarmee bedrijven hun klantgegevens, voorraden en de financiële administratie kunnen vastleggen.Het gaat om een hypermodern pakket dat alles biedt wat een MKB bedrijf nodig heeft.Je benadert bestaande relaties en onderzoekt de interesse naar een andere softwarepakket met meer passende mogelijkheden. Hiervoor is het belangrijk dat je goed inventariseert hoe het bedrijfsproces eruit ziet. Dit doe je door een bezoek en een vraaggesprek. Natuurlijk...

  Stad Vacaturebank
 • Ambitieuze accountmanager ICT die het MKB verovert fulltime Woerden

  Vandaag geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Binnen deze functie verkoop je softwarepakketten waarmee bedrijven hun klantgegevens, voorraden en de financiële administratie kunnen vastleggen.Het gaat om een hypermodern pakket dat alles biedt wat een MKB bedrijf nodig heeft.Je benadert bestaande relaties en onderzoekt de interesse naar een andere softwarepakket met meer passende mogelijkheden. Hiervoor is het belangrijk dat je goed inventariseert hoe het bedrijfsproces eruit ziet. Dit doe je door een bezoek en een vraaggesprek. Natuurlijk...

  Stad Vacaturebank
 • Key accountmanager agrarische machines N-O Nederland

  Vandaag geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  In deze afwisselende baan ben je de verkoopadviseur en accountmanager die opdrachtgevers uit de bouw en wegenbouw begeleidt in de aanschaf van investeringsgoederen / machines; Je bezoekt klanten en prospects en onderhoudt de contacten;Je adviseert in de verschillende uitvoeringen van de machines;Je bent de vraagbaak die klanten naar een juiste aankoopbeslissing begeleidt:Je bent omzetverantwoordelijk binnen je regio;Je vertegenwoordigt de organisatie in je regio;Je bereidt aankoopcontracten...

  Stad Vacaturebank
 • Technisch Vertegenwoordiger Regio Fulltime Brabant

  Vandaag geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Wil jij werken bij een A-merk in Europa en ben je echt op zoek naar een commerciële baan? Als Commercieel Technisch Vertegenwoordiger ben je verantwoordelijk voor de verkoop van de verschillende machines uit het assortiment van onze opdrachtgever. In deze commerciële functie is het belangrijk dat je de gestelde targets haalt en je klanten weet te binden en boeien. In deze functie ben je 90% van de tijd buiten waarbij je veel onderweg bent naar bestaande en nieuwe klanten. Jij bent in deze...

  Stad Vacaturebank

CommercieleVacaturebank.nl - Nieuwe commerciële vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe commerciële baan of nieuwe collega's? Op de CommercieleVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

CommercieleVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank

Statistieken

 • Aantal banen: 1.813
 • Aantal bedrijven: 32
 • Aantal CV's: 38