Accountmanager

Baan gegevens

 • Bedrijf: HumanCapitalCare Son
 • Plaats: Son
 • Plaatsingsdatum: 10-01-2023
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Jij bouwt – samen met jouw collega’s – aan waardevolle relaties met klanten, door te kijken hoe we waarde kunnen toevoegen in het gezond, gemotiveerd en competent houden van medewerkers. Daarmee lever jij een bijdrage aan de doelstellingen en ambities van onze klanten. Je bent echt de linking pin tussen de markt, klanten en professionals. Degene die verbindt vanuit de relatie én vanuit de inhoud. Heb je leidinggevende ervaring? Dan ken je de behoeften en knelpunten als geen ander. Dat maakt jou geen verkoper, maar een adviseur met een oprechte drive om meer te betekenen voor jouw klanten.

Hoe ga je meer betekenen als accountmanager bij HumanCapitalCare
Als accountmanager bij HumanCapitalCare werk je altijd vanuit de doelen, behoefte en ambities van onze klanten. Waar liggen zij wakker van, wat zijn hun vragen op het gebied van het gezond, gemotiveerd en competent houden van medewerkers? Jij bezoekt met name bestaande klanten, meestal samen met een van de arboprofessionals uit jouw team, om te bouwen aan lange termijnrelaties. Jullie luisteren, vragen door en zitten samen met de klant aan de tekentafel om de beste route uit te stippelen. Daarbij heb je frequent en structureel overleg met andere HumanCapitalCare-professionals. Gezamenlijk komen jullie tot een advies voor iedere klant, waarmee jullie #meerbetekenen bij het behalen van hun doelen en ambities.

Jij houdt je dan ook bezig met het:

 • adviseren van onze klanten, waarbij ons advies een bijdrage levert aan de ambitie en doelstellingen van de klant;
 • uitbreiden van onze verzuimcontracten naar meer preventieve en op termijn integrale dienstverlening;
 • coördineren en bewaken van de kwaliteit van dienstverlening bij jouw klanten;
 • bouwen aan stevige klantrelaties met een hoge klanttevredenheid, o.a. door het voeren van relatie- en prospectgesprekken op verschillende niveaus;
 • geven van presentaties bij klanten en prospects;
 • leveren van input aan het opstellen van het jaarlijks budget;
 • aanleveren van rapportages voor klanten;
Met wie ga je meer betekenen in regio Zuid
Allereerst met alle enthousiaste professionals die samenwerken binnen een integraal adviesteam in de regio Eindhoven, Den Bosch en Tilburg zoals: de (bedrijfs)artsen, arboverpleegkundigen, praktijkondersteuners bedrijfsarts, arbeidsdeskundigen , verzuimadviseurs, arbeid en organisatie adviseurs, bedrijfsmaatschappelijk werkers en psychologen. Daarnaast werk je nauw samen met de andere 2 accountmanagers, de commerciële binnendienst, de medewerkers van het projectbureau en de gezondheidscoördinatoren. En last but not least heb je natuurlijk veel contact met klanten!

Om je goed in het zadel te helpen, start je bij ons met een uitgebreide kennismaking en ligt er een goed inwerkplan voor je klaar.

Wat is het allerleukste aan deze baan

 • Het gaat om een bestaande functie waarin nog alle ruimte is om jouw toegevoegde waarde te laten zien.
 • De bijdrage die je levert aan het gezond, gemotiveerd en competent blijven van werkend Nederland.
 • De vrijheid die je hebt om je eigen agenda in te delen en de mogelijkheid om hybride te werken.
 • Onze informele cultuur en ons enthousiaste team. Met elkaar laten jullie het vliegwiel draaien en voegen jullie waarde toe op het gebied van duurzame inzetbaarheid en bieden jullie goede oplossingen voor klanten.
Is er ook iets minder leuk?
Eerlijk en transparant, daar houden we van. Dus ja, we zeggen je eerlijk dat het soms moeilijk is om alle ballen in de lucht te houden. De zaken waar je mee te maken krijgt zijn divers, van de doelstellingen en wensen van de klant, de afstemming met de professionals, de inzet van de juiste capaciteit tot het contractbeheer intern en de inrichting van ICT. Jij bent daarin het centrale punt, degene bij wie iedereen terecht komt als er dingen niet goed gaan. En degene die problemen dus ook bij de juiste persoon neer moet kunnen leggen om tot een oplossing te komen. Je moet dus wel een bepaalde senioriteit met je meebrengen en stevig in je schoenen staan.

Gestelde eisen

Voor deze functie van accountmanager zoeken we een enthousiaste collega die een goede balans houdt tussen adviseren en verkopen. Je hebt dan ook het liefst al inhoudelijke kennis van de bedrijfsgeneeskunde, arbodienstverlening en/of gezondheidsmanagement. En je hebt bij voorkeur ervaring als leidinggevende, waardoor je de behoefte en problematiek van jouw gesprekspartners zelf ervaren hebt. Met die achtergrond ben je echt de regisseur van het proces, degene die structuur aanbrengt en in oplossingen denkt. Je bent een natuurlijke bruggenbouwer en netwerker, die op veel verschillende niveaus thuis is. Bovendien heb je een scherp gevoel voor vraag en aanbod, waardoor je met gemak de behoeften van de klant en de expertises van de professionals in jouw regio met elkaar verbindt. Zo zorg je dat wij gezamenlijk #meerbetekenen voor onze klanten.

Verder vragen we:

 • hbo-werk- en denkniveau. Belangrijk is dat je al veel gezien en gedaan hebt op de arbeidsmarkt waardoor je een gelijkwaardig gesprekspartner bent voor onze klanten.
 • bij voorkeur ervaring in de arbodienstverlening, gezondheidsmanagement, bedrijfsgeneeskunde of andere zakelijke dienstverlening.
 • een gestructureerde manier van werken, waardoor je niets over het hoofd ziet en klanten en collega’s op je kunnen rekenen.
 • affiniteit met contractonderhandelingen. Met jouw goede begrip van cijfers en calculaties maak je passende voorstellen.
 • goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden en prima kennis van de Nederlandse taal.

Uren

32-40

Salaris

Tussen € 3.500,- en € 4.400,- (o.b.v. 40 uur)

Meer informatie

 Wil jij als accountmanager #meerbetekenen voor werkend Nederland? We zien je sollicitatie graag tegemoet via onze sollicitatiepagina. Zolang de vacature openstaat kun je reageren. Geschikte kandidaten willen we wel snel spreken.

Wil je inhoudelijk meer weten over deze leuke functie? Neem contact op met Remco Fransen, manager commercie via 06-212 746 75 of Edwin Leenes, regiodirecteur via
06-514 792 93

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Informatie over HumanCapitalCare Son

HumanCapitalCare Son
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op CommercieleVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Commerciële Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Commerciële.
 • Senior Accountmanager IT

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Ben jij de allround senior IT'er met geruime AV- & IT-ervaring die de klant centraal stelt en jouw verkoopstrategie daarop aansluit? Dan zoeken wij jou!Wij zijn namelijk op zoek naar een Senior Accountmanager IT in Barendrecht. Je bent in staat om te laten zien dat IT geen bijzaak is, maar een noodzakelijke expertise voor elke organisatie. Je komt te werken in een organisatie die de digitale transitie van bedrijven ontwerpt, financiert en begeleid. Het digitaliseren van de werkomgeving...

  Independent Recruiters
 • Junior Business Development Manager

  Toegevoegd op 03-02-2023 door Independent Recruiters

  Lijkt het jouw gaaf om de sales op te zetten en je eigen team te bouwen? Lees dan verder...Voor een detacheringsbureau in de financiële sector zijn wij op zoek naar een Business Development Manager in Amsterdam. Jij krijgt de verantwoordelijkheid en vrijheid om nieuwe markten aan te boren en strategisch en operationeel na te denken om de commerciële ambities na te streven. Gaat je dit succesvol af? Dan is de stap naar het MT en je eigen team neerzetten de volgende uitdaging.Ben jij die...

  Independent Recruiters
 • Solution Architect (Audiovisuele & ICT Techniek)

  Toegevoegd op 02-02-2023 door Independent Recruiters

  Het digitaliseren van de werkomgeving wordt steeds belangrijker, niet alleen voor een betere work-life balance, maar ook voor meer tevredenheid, vertrouwen en een betere samenwerking onder werknemers. Onze partner heeft hier de oplossing voor! Zij ontwerpen, financieren en begeleiden de digitale transitie van bedrijven.Als Solution Architect denk je mee in verkooptrajecten en adviseer jij je sales collega's over de technische haalbaarheid en impact van specifieke oplossingen en product...

  Independent Recruiters
 • Sales Manager MKB

  Toegevoegd op 02-02-2023 door Independent Recruiters

  Ben jij in staat om te laten zien dat IT geen bijzaak is, maar een noodzakelijke expertise voor elke organisatie? Lees dan verder...Voor onze opdrachtgever zoeken wij een Sales Manager MKB in Utrecht. Het digitaliseren van de werkomgeving wordt steeds belangrijker, niet alleen voor een betere work-life balance, maar ook voor meer tevredenheid, vertrouwen en een betere samenwerking onder werknemers. Onze opdrachtgever heeft hier de totaaloplossing voor. Zij ontwerpen, financieren en begeleiden...

  Independent Recruiters
 • Sales Manager Buitendienst

  Toegevoegd op 26-01-2023 door Independent Recruiters

  Als Sales Manager Buitendienst zal je je vooral bezig houden met het werven van nieuwe klanten. Jij ziet kansen en grijpt ze met beide handen aan. Met je lease auto rijd je naar potentiële klanten en hier probeer jij een samenwerking tot stand te brengen. Ben jij commercieel en pro-actief ingesteld, een echte doorzetter en goed met cijfers? Kortom, ben jij de sales hunter die ik zoek? Dan kom ik graag met je in contact. Je houdt je bezig met commerciële activiteiten, zowel het bedenken als...

  Independent Recruiters

CommercieleVacaturebank.nl - Nieuwe commerciële vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe commerciële baan of nieuwe collega's? Op de CommercieleVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

CommercieleVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank