Strategisch Inkoper Retail

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amsterdam Zuidoost
 • Plaatsingsdatum: 21-05-2020
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Deze groep heeft een duidelijke missie; ze maken leren leuker! Met een mooie groep aan professionals werken ze keihard om elke dag het allerbeste uit ieder kind te halen.

Als organisatie zetten ze zichzelf neer als een kennis- en inspiratiecentrum die zich inzet bij het aanmoedigen en ondersteunen van de kinderen bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten.

Een sleutelrol zit je als gegoten in de positie Strategisch Inkoper Retail. Je bent onderdeel van een team professionals waarmee je samen verantwoordelijk bent voor het samenstellen van een solide, grensverleggende en winstgevende assortiment aan producten en diensten die passen bij de visie en uitstraling van de organisatie. In deze Management functie zorg je voor gesmeerde werkprocessen samen met leveranciers en ketenstakeholders. Van idee tot het leveren van. Tevens werk je actief mee aam het implementeren van de processen en moedig je de organisatie aan mee te gaan in veranderingen binnen de cultuur, zodat nieuwe manieren, ideeën en verbeteringen met elan worden omarmd.

Coachen, motiveren en enthousiasmeren is jouw credo, het kost je geen enkele moeite om mensen voor je te winnen en jouw visie onderbouwen tegenover de buitenwereld is een peulenschil. Je opereert als strateeg maar staat tevens ook sterk in je manier van onderhandelen. Een mooie relatie opbouwen met de strategische partners en leveranciers is tevens onderdeel van jouw verantwoordelijkheid als lid van het MT.

Welke keuze is de juiste voor de klant? Aan jou om dit op een planmatige en innovatieve manier in te vullen.

Nieuwe samenwerkingen aangaan is waar jouw interim hart van gaat stralen. Je bent analytisch sterk, vakinhoudelijk goed, innovatief en creatief in staat om een strategische visie te hebben op assortimentsmanagement, inkoop en supplychain. Dit mag voor je spreken middels je cv.

In het vermogen om met daadkracht jouw ideeën te kunnen presenteren en een gedrevenheid gedeeld met liefde voor nieuwe manieren van werken? Daar komen we graag achter tijdens het eerste gesprek Je brengt dit met je mee;

 • 10+ jaar relevante ervaring waarvan 4 jaar aantoonbaar managementervaring;
 • Uitgebreide expertise als het gaat om inkoop, supplychain en assortiment/productmanagement;
 • Een transparante visie als het gaat om commercie en marketing;
 • Vurige passie en energie als je denkt aan het idee om je vast te bijten in een nieuw project;
 • Een motiverende leider, een heldere en sterk communicerende manager die het team boven zich uit laat stijgen;
 • Relevante ervaring in het werken met multidisciplinaire teams;
 • Affiniteit met IT binnen het onderwijs.

Dit betreft een Interim rol, met het oog daarop ontvangen wij graag jouw recente cv met een indicatie van jouw bruto uurloon.

Gestelde eisen

10+ jaar ervaring, 4+ jaar management

Uren

16-24 hours

Salaris

€00 - €1 per uur

Informatie over Independent Recruiters

Deze groep heeft een duidelijke missie; ze maken leren leuker! Met een mooie groep aan professionals werken ze keihard om elke dag het allerbeste uit ieder kind te halen.Middels denken, meedoen, motiveren en delen zijn zij begaan met de ontwikkeling van ieder kind dat onderdeel is van de groep.

Als organisatie zetten ze zichzelf neer als een kennis- en inspiratiecentrum die zich inzet bij het aanmoedigen en ondersteunen van de kinderen bij het ontdekken en ontwikkelen van hun talenten.

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op CommercieleVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Commerciële Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Commerciële.
 • Commercieel medewerker binnendienst

  Vandaag geplaatst door Luba

  Functieomschrijving Samen met je team start jij de dag met een kort overleg om daarna lekker aan de slag te gaan. Jouw takenpakket bestaat onder andere uit het te woord staan van klanten en prospects en je beantwoordt vragen over de dienstverlening. Hier kunnen vragen tussen zitten over de planning of offertes. Je schakelt daarom regelmatig met andere afdelingen. Duidelijke communicatie naar zowel de klant als je collega’s is hierbij belangrijk. Jij weet op een goede en leuke manier de...

  Monsterboard
 • Showroom verkoper

  Vandaag geplaatst door Luba

  Functieomschrijving In deze functie zorg jij voor het ontvangst van de klanten en adviseer jij deze op maat. Met jouw commerciële instelling weet jij als geen ander hoe je dit moet doen. Een klant gaat bij jou altijd tevreden de deur uit. Wat doe je als er geen klanten zijn? Dan zorg je ervoor dat de offertes worden opgesteld, verzonden en worden na gebeld. Daarnaast kun je ook ingezet worden voor andere werkzaamheden binnen dit leuke bedrijf. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag...

  Monsterboard
 • Internal Accountmanager

  Vandaag geplaatst door PagePersonnel

  As Internal Accountmanager, you are responsible for managing Italian accounts. You will be responsible throughout the whole sales process. With your ability to speak fluent Italian, you will make sure to serve your clients efficiently and to the best standards. Bedrijfsomschrijving Our customer is an international trading company in the plant industry. Their customers include wholesalers, building and garden centers in the Netherlands and throughout Europe. For their team focused on Italian...

  Monsterboard
 • Inside Sales

  Vandaag geplaatst door PagePersonnel

  Als Inside Sales medewerker word je verantwoordelijk voor een aantal accounts en zul je je ook bezighouden met het binnenhalen van nieuwe klanten. Door te schakelen met interne afdelingen bedien je de klant zo goed mogelijk door het hele commerciële proces heen. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een toonaangevende onderneming in Nederland op het gebied van de verkoop en distributie van grond- en hulpstoffen in diverse industrieën. Ze zijn op zoek naar een Inside Sales medewerker....

  Monsterboard
 • Medior Recruitment Consultant

  Vandaag geplaatst door TrinamicsRottertdamB.V.

  Medior Recruitment Consultant Functie omschrijving: Als Medior Recruitment Consultant kom je te werken in een jong en ambitieus team van 20’ers en begin 30’ers die vol energie en ondernemerschap zitten. Vanuit een prima kantoor, voorzien van het nodige anti-stress materiaal, werk je hard aan je eigen business. Je vindt het een uitdaging om grote en middelgrote MKB bedrijven aan je te binden, opdrachten te verwerven en juist net die onvindbare technici te vinden die zij zoeken. Je weet dat...

  Monsterboard

CommercieleVacaturebank.nl - Nieuwe commerciële vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe commerciële baan of nieuwe collega's? Op de CommercieleVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

CommercieleVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank