Administratief medewerker gericht op processen (tijdelijk)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Houten
 • Plaatsingsdatum: 01-07-2022
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Ga jij ervoor zorgen dat systemen en websites voldoende beveiligd zijn zodat miljoenen Nederlanders iedere dag zorgeloos kunnen reizen?

Jij bent een sterke administratieve kracht met oog voor detail. Je bent verantwoordelijk voor het uitvragen, uitleveren dan wel installeren van certificaten t.b.v systemen en websites. Dit doe je 2 dagen vanuit hun kantoor in Houten en 3 dagen vanuit huis.

Ben jij per direct beschikbaar tot minimaal het einde van het jaar dan kom ik graag in contact.

Samen met een team van enthousiaste collega's zorg jij ervoor dat certificaten t.b.v. systemen en websites tijdig worden aangevraagd en uitgeleverd dan wel geïnstalleerd. Je controleert de gegevens en zorgt dat deze nauwkeurig worden vastgelegd. Ook bewaak je dat eerder aangevraagde certificaten tijdig vervangen worden. Daarbij ben je het eerste aanspreekpunt en zorg je voor een kwalitatieve en tijdige uitvoering van alle technische wijzigingen naar een goedgekeurde opdracht.

Je bent daarnaast o.a verantwoordelijk voor;

 • Zorg je ervoor dat TLS certificaten ondertekend worden door een erkende Certificate Authority;
 • Registreer je deze certificaten en bijbehorende gegevens in de CMDB;
 • Leg je de changes vast in het service management systeem ServiceNow;
 • Draag je zorg voor de tijdige en kwalitatieve uitvoering van deze technische wijzigingen;
 • Onderhoud je klantcontact rondom het certificaat proces en individuele changes;
 • Stem je het change proces met interne en externe partijen af en zorgen je voor een goede flow door de keten;
 • Bewaak je vanuit ServiceNow integraal de uitvoering en kwaliteit van het gerelateerde changeproces.

Voor deze vacature zijn wij zijn op zoek naar organisatie talent die goed is in communicatie en van aanpakken weet. Ook rekenen wij op jouw:

 • Relevante werkervaring op MBO werk- en denkniveau
 • Kennis van en ervaring in de ITIL-processen is een pré
 • Kennis van en ervaring met ServiceNow is een pré
 • Nauwkeurig, klant-, service- en resultaatgerichtheid
 • Excellente teamwork-mentaliteit
 • Denken in kansen en daadkracht in doen, waarbij pro activiteit en continue verbeteren centraal staat

Een positie in Houten tot het einde van het jaar, met kans op verlenging. Deze positie wordt op basis van een flexcontract ingevuld. Het salaris ligt tussen de €2900-€3100 obv 40 uur.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt voor een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

Samen met een team van enthousiaste collega's zorg jij ervoor dat certificaten t.b.v. systemen en websites tijdig worden aangevraagd en uitgeleverd dan wel geïnstalleerd.

Uren

32-40 hours

Salaris

€2900 - €3100 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Ga jij ervoor zorgen dat systemen en websites voldoende beveiligd zijn zodat miljoenen Nederlanders iedere dag zorgeloos kunnen reizen?

Jij bent een sterke administratieve kracht met oog voor detail. Je bent verantwoordelijk voor het uitvragen, uitleveren dan wel installeren van certificaten t.b.v systemen en websites. Dit doe je 2 dagen vanuit hun kantoor in Houten en 3 dagen vanuit huis.

Ben jij per direct beschikbaar tot minimaal het einde van het jaar dan kom ik graag in contact.

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op CommercieleVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Commerciële Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Commerciële.
 • Junior Storemanager

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  Jij zorgt met je enthousiasme en managing skills dat je team gemotiveerd is en weet wat de doelstellingen zijn, zodat jullie samen succesvol zijn! Dit succes behaal je door de volgende werkzaamheden:Aansturen, motiveren, managen en zorgen voor de ontwikkeling van je team;Jij zorgt ervoor dat jouw team de targets haalt;Het analyseren van behoefte, managen van verwachtingen en vooruit denken;Verkopen van de producten en dienstverlening;Jij bent het aanspreekpunt voor zowel je team, als voor je...

  Independent Recruiters
 • Meeting & Events Coördinator - Conference Hotel

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  Als Meeting & Events Coördinator ben jij het eerste aanspreekpunt voor de gasten. Daarnaast is het jouw taak om met de gast om tafel te zitten om alle wensen en behoeften te bespreken om deze vervolgens om te zetten naar een concreet voorstel. Dit hotel beschikt over 30 flexibele zalen met een capaciteit tot maximaal 1000 personen. Verder bestaan jouw werkzaamheden uit:Behandelen en verkopen van de aanvragen op het gebied van zaalverhuur;Benutten van commerciële kansen en relatiebeheer;...

  Independent Recruiters
 • Accountmanager - B2B

  Gisteren geplaatst door Independent recruiters

  Binnen deze functie ben je op zoek naar potentiële leveranciers die een oplossing nodig hebben. Je bouwt aan langdurige relaties en sluit nieuwe deals. Daarnaast verzamel je de juiste kennis over verschillende industrieën en markten, zodat je die op de juiste manier kan toepassen en om zo'n mooi mogelijk event neer te zetten. Je komt te werken in een team en zal werkzaam zijn op de locatie in Amsterdam. Ook zal je evenementen bezoeken (zowel virtueel als live).Jouw takenpakket:Werken met een...

  Independent Recruiters
 • Senior Accountmanager IT

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Als Senior Accountmanager krijg je een targetdoelstelling mee waarvoor jij verantwoordelijk bent. Je bent in staat om actief relatiebeheer te voeren op een eigen klantenportefeuille en boort daarnaast nieuwe relaties aan. Je hebt kennis van collaboration, digital signage en workplace managementoplossingen en loopt altijd warm voor de ontwikkelingen van digitale technologie.Het Salesteam bestaat uit 18 accountmanagers die de klanten vanuit een New Business, Accountmanagement en Key...

  Independent Recruiters
 • Aankomend Shopmanager

  Eergisteren geplaatst door Telecom, manager, shopmanager, sales

  Als Aankomend Shopmanager ben je samen met je Shopmanager de eindverantwoordelijke over de vestiging. Samen maken jullie deze vestiging de succesvolste van Nederland. Dit behaal je door de volgende werkzaamheden: Aansturen, motiveren, managen en zorgen voor de ontwikkeling van je team;Jij zorgt ervoor dat jouw team de targets haalt;Het analyseren van behoefte, managen van verwachtingen en vooruit denken;Verkopen van de producten en dienstverlening;Jij bent het aanspreekpunt voor zowel je...

  Independent Recruiters

CommercieleVacaturebank.nl - Nieuwe commerciële vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe commerciële baan of nieuwe collega's? Op de CommercieleVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

CommercieleVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank