Accountmanager - Laboratory Solutions

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 19-09-2023
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Ervaren Accountmanager met diepgaande laboratoriumexpertise in de medische sector! Een grote organisatie op het gebied van automatiseringsoplossingen voor medische laboratoria biedt een remote Accountmanagement positie, waarbij reizen in Europa een onderdeel is. Wil jij een overstap maken naar een commerciële functie, waar je nog steeds actief betrokken bent in de medische laboratoriumwereld? Dan biedt deze kans je het beste van beide werelden! Grijp nu je kans en solliciteer direct!

De Accountmanager is verantwoordelijk voor de verkoop van deze Laboratory Solutions, voornamelijk aan Nederlandse klanten binnen de BENELUX-regio. Je gebruikt jouw netwerk binnen de gezondheidszorg en het laboratoriumwezen om klantrelaties te ontwikkelen, aan te passen en voortdurend te versterken. Jij wordt een betrouwbare klantadviseur.

De Accountmanager is verantwoordelijk voor het realiseren van verkoop- en accountplanningen en strategische accountontwikkeling.

Belangrijkste verantwoordelijkheden:

 • Het behalen van een overeengekomen omzetdoel of verkoopquota door nieuwe zakelijke kansen te identificeren en bestaande klanten te behouden, en zorgen voor volledige klanttevredenheid.
 • Samenwerken met bestaande klanten om hun huidige en toekomstige behoeften te bepalen en passende producten, diensten en upgrades aan te bevelen via aftersales-ondersteuning (crorss-selling)
 • Opvolgen van verwijzingen/leads, organiseren van product demonstraties en ondersteunen van tentoonstellingen, gebruikersgroepen en bezoeken aan referentiesites.
 • Verkoopvoorstellen opstellen, prijzen en kortingen (indien van toepassing) onderhandelen in overeenstemming met de beleidslijnen van de organisatie en afstemmen met technische ondersteuningsmedewerkers.
 • Op de hoogte blijven van marktveranderingen die invloed hebben op het laboratorium en analyseren hoe deze de mogelijkheid van de organisatie om meer zaken te doen kunnen bevorderen/belemmeren, en op de hoogte blijven van verkoopstrategieën van concurrenten.

Deze rol biedt de mogelijkheid om vanuit huis te werken, met regelmatig reizen binnen Nederland en de BENELUX-regio.

Belangrijkste vaardigheden:

 • Afgeronde hbo-opleiding in de richting van laboratoriumwereld of techniek i.c.m.. IT;
 • Ervaring met het werken in een medisch laboratorium;
 • Kennis van software-implementatie.
 • Affiniteit met IT;
 • Ervaring in de verkoop van gezondheidszorgsoftware/LIS.
 • Een bewezen staat van dienst in de verkoop van oplossingsproposities en bewezen verkoopvaardigheden, inclusief uitstekende onderhandelings- en overtuigingsvaardigheden.
 • Treedt op als verkoopleider, zoekt kansen, onderzoekt mogelijkheden, heeft passie om de juiste oplossing voor zijn/haar klant te vinden en brengt projecten/deals succesvol tot een einde.
 • In staat om zelfstandig te werken.

 • Salaris tussen €4000,- en €5000,- bruto per maand op basis van 40 uur afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • 25 vakantiedagen en 6 atv dagen;
 • Thuiswerkvergoeding;
 • Lease auto;
 • Telefoon en laptop;
 • Remote werkomgeving;
 • Persoonlijk ontwikkelingsplan en opleidingsbudgetten.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

Belangrijkste vaardigheden: * Afgeronde hbo-opleiding in de richting van laboratoriumwereld of techniek i.c.m.. IT; * Ervaring met het werken in een medisch laboratorium;

Uren

32-40 hours

Salaris

€5000 - €6000 per maand

Informatie over Independent Recruiters

De organisatie is een marktleider op gebied van automatiseringsoplossingen voor de medische laboratoria en biedt haar producten voor klanten door heel Europa! Ze richten zich op proces optimalisatie van orderinvoer en instrumentbeheer tot resultatenrapportage, facturering en statistieken voor diverse disciplines zoals hematologie, klinische chemie, serologie, immunologie, toxicologie, microbiologie, bacteriologie, epidemiologie, virologie, bloedtransfusies, genetica en klinische studies.

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op CommercieleVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Commerciële Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Commerciële.
 • Merchandise Planner - Footwear & Fashion HQ

  Toegevoegd op 20-09-2023 door Independent Recruiters

  The creators of the most popular sneakers of the century believe in authenticity. This authenticity is one of the things that has really helped to define their brand. To drive their sales, they've partnered up with some of the biggest footwear retailers in The Netherlands. In this role as Merchandise Planner, you support those sales by analyzing sales trends, inventory data, manage order book opportunities & risks and future sales planning.You will join a team of three in order to provide...

  Independent Recruiters
 • Customer Support Medewerker - Hospitality Software

  Toegevoegd op 20-09-2023 door Independent Recruiters

  Een van de belangrijkste spelers in de hotel reserveringssystemen is op zoek naar versterking in het Supportteam. Het Supportteam biedt eerstelijnsondersteuning aan de aangesloten klanten in de horeca. Als Customer Support Medewerker sta je telefonisch in contact met de klanten die hun toonaangevends PMS (Property Management System) gebruiken. De eerste prioriteit is uiteraard om elke klant zorgvuldig te helpen nog succesvoller te zijn in het gebruik van de producten. Passend advies,...

  Independent Recruiters
 • Accountmanager - Hospitality

  Toegevoegd op 20-09-2023 door Independent Recruiters

  Efficiënt werken in hotels is een must om de operatie draaiende te kunnen houden. De vraag naar een gecentraliseerd reserveringssysteem is daardoor ook in een rap tempo toegenomen. Dit bedrijf gevestigd in de omgeving van Gouda biedt een compleet en op maat gemaakte implementatie van betalingsprocessen voor verschillende hotels wereldwijd. Momenteel maakt het bedrijf een snelle groei door waardoor ze het team uit willen bereiden. Om deze rede zijn we op zoek naar een gedreven Accountmanager...

  Independent Recruiters
 • Senior Business Development Manager Rewable Energy (vastgoed)

  Toegevoegd op 20-09-2023 door Independent Recruiters

  Voor een snelgroeiende organisatie in de grootschalige zonne-energie projecten zoeken wij een Senior Business Development Manager.Deze dynamische organisatie heeft grote ambities, als sales manager zorg je ervoor dat deze kunnen worden waargemaakt. Je bent daarom een sterke, slimme en betrokken stakeholder en daarnaast een echte 'closer'. Jij bent verantwoordelijk voor; Industrie, logistieke bedrijven en vastgoedinvesteerders. Je werkt de sales strategieën samen uit met de sales director en...

  Independent Recruiters
 • (Junior) Accountmanager - Hotels

  Toegevoegd op 19-09-2023 door Independent Recruiters

  Efficiënt werken in hotels is een must om de operatie draaiende te kunnen houden. De vraag naar een gecentraliseerd reserveringssysteem is daardoor ook in een rap tempo toegenomen. Dit bedrijf gevestigd in de omgeving van Gouda biedt een compleet en op maat gemaakte implementatie van betalingsprocessen voor verschillende hotels wereldwijd. Momenteel maakt het bedrijf een snelle groei door waardoor ze het team uit willen bereiden. Om deze rede zijn we op zoek naar een gedreven Accountmanager...

  Independent Recruiters

CommercieleVacaturebank.nl - Nieuwe commerciële vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe commerciële baan of nieuwe collega's? Op de CommercieleVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

CommercieleVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank