Business Development Manager

Baan gegevens

 • Bedrijf: CSU Hotel Services
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 04-12-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Business Development Manager

Locatie: CSU Utrecht
Uren: 40 uur per week


Voor onze nieuwe Business Unit in Utrecht zijn we op zoek naar een Business Development Manager. Je komt te werken in een succesvolle en op de toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega's, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. CSU is als familiebedrijf een van de beste werkgevers van Nederland. Met zo’n 17.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse schoonmaakbranche.

Wat ga je doen?
Als Business Development Manager ben jij lid van het Management Team. Jij bent een bruggenbouwer en netwerker met een ondernemend en commercieel DNA, die scherp is op innovaties. Je weet als geen ander hoe je de balans houdt tussen klantgerichtheid en commerciële slagkracht. Je bent verantwoordelijk voor nieuw te realiseren omzet en bewaak je elke dag ons imago in de markt en de best mogelijke marge en omzet.

Dit lukt jou onder andere door:

 • Het opstellen van een Commercieel Jaarplan voor de business unit en het zorgen voor de implementatie en uitvoering zodat commerciële doelstellingen worden gerealiseerd.
 • Het voeren van acquisitie met als doel het aangaan van duurzame relaties. Jij draagt zorg voor een positief imago in de markt en het maximaliseren van omzet en marge bij klanten. Jij bouwt een relevant zakelijk netwerk op in de regio middels het bezoeken van evenementen, beurzen en congressen. Vanzelfsprekend draag je zorg voor goede verslaglegging van commerciële activiteiten.
 • Het ontwikkelen, coördineren en realiseren van de uitvoering en oplevering van transities bij klanten.
 • Het fungeren als verbindende factor tussen hoofdkantoor en de business unit op het gebied van innovaties.
 • Het stimuleren van een nauwe samenwerking tussen de operatie, commercie en eventuele andere belanghebbenden om klanttevredenheid te optimaliseren.
 • Processen te optimaliseren. Je signaleert mogelijke verbeteringen in het operationele proces bij klanten en adviseert en rapporteert hierover.
 • Sturing en persoonlijke begeleiding, middels o.a. functionerings- en beoordelingsgesprekken, te geven aan een commercieel adviseur zodat deze zich optimaal kan ontwikkelen in de functie.
 • Het opzetten van en deelnemen aan de klantadviesraad voor de reguliere schoonmaak.
Voor de beste mensen..
..hebben we de beste baan. We bieden je een uitdagende en verantwoordelijke functie, waarin een breed takenpakket een beroep doet op jouw kwaliteiten. Je krijgt de beschikking over alle middelen die nodig zijn om je succes te realiseren en mogelijkheden om door te groeien. Uiteraard bieden wij je een passende salariëring, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling, tantièmeregeling en korting op diverse verzekeringen. Tevens krijg je een auto, telefoon en iPad en is er een bonusregeling van toepassing.

Gestelde eisen

Wie wij zoeken
Deze vacature voor Business Development Manager in Utrecht kan zomaar jouw nieuwe baan worden als je iemand bent die:

 • Woonachtig is in de regio Utrecht.
 • Beschikbaar is voor 40 uur per week, vanaf 1 januari 2020.
 • Over een hbo+ werk- en denkniveau beschikt en een commerciële of bedrijfskundige achtergrond heeft.
 • Minimaal vijf jaar ervaring heeft in een soortgelijke functie, bij voorkeur bij een grote resultaatgerichte organisatie in de facilitaire dienstverlening.
 • Ervaring heeft met het schrijven van offerteteksten.

Uren

40 uur per week

Meer informatie

Ons succes begint bij jou. Of eigenlijk begint het bij jouw sollicitatie naar deze vacature voor Business Development Manager. Klik op de sollicitatieknop en solliciteer direct!

Informatie over CSU Hotel Services

CSU Hotel Services is een gespecialiseerd onderdeel van CSU en heeft jarenlange ervaring in de hotellerie. Als medewerker zorg je er voor dat de gasten van een hotel zich direct welkom en thuis voelen in een schone en frisse hotelkamer. Jouw werk bepaalt in belangrijke mate de kwaliteit van het verblijf van de hotelgasten. Een verantwoordelijke......
Lees meer over CSU Hotel Services

CSU Hotel Services
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op CommercieleVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Commerciële Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Commerciële.
 • Hengelo: Verkoopmedewerker voor Essent in de BCC 16-20 uur

  Vandaag geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Als verkoopmedewerker bij Essent is de BCC in Hengelo jouw werkterrein. Daarnaast ben je ook flexibel om op andere locaties te werken. Je gaat met klanten in gesprek of ze wel eens hebben stilgestaan bij hun energieverbruik en of hun huidige energieleverancier nog wel goed bij hun gebruik aansluit. Jij adviseert ze hierin en maakt ze met voordelen enthousiast om een energiecontract af te sluiten bij Essent. Daarnaast probeer je bij elke klantvraag een extra verkoop te...

 • Campaign Manager

  Vandaag geplaatst door ARTO Recruitment

  Jij wordt verantwoordelijk voor je eigen business en daarmee ook je eigen succes. Jij verricht veelzijdig werk omdat je jezelf zowel op creatief als op gebied van sales een campagne vast bijt. Als Campaign Manager bij deze innovatieve organisatie ben je verantwoordelijke voor de opzet- en verkoop van jouw eigen mediacampagne.  Jij bedenkt welke onderwerpen worden behandeld in jouw campagne en benadert bedrijven en instellingen die opereren in deze onderwerpen. Daarnaast bouw jij mee aan de...

  Stad Vacaturebank
 • Fulltime klantenservice medewerker bij NS in Utrecht

  Vandaag geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Als fulltime klantenservice medewerker bij NS in Utrecht ben jij hét aanspreekpunt voor alle internationale treinreizen en voordelige uitjes van de Spoordeelwinkel. Rechtstreeks met de Thalys naar Disneyland Parijs, een citytrip naar Berlijn of een oma die met haar kleinkinderen naar de Efteling wil. Jij weet de klant altijd blij te maken met een passende treinreis. Doordat je verschillende vragen krijgt, is elke dag anders. Lekker afwisselend dus!Betaalde...

  Stad Vacaturebank
 • Word fulltime klantenservice medewerker bij een badkamerspecialist in Utrecht

  Vandaag geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Onze klant is gespecialiseerd in het verkopen van keukens, badkamers en vloeren. Voor de klantenservice afdeling zoeken zij extra mensen, die fulltime aan de slag willen gaan. Op de klantenservice ben jij echt verantwoordelijk voor het contact met de klanten en om ervoor te zorgen dat mensen tevreden blijven over onze klant. Jouw dagelijkse werkzaamheden staan hieronder beschreven: - Je behandelt alle service- en installatievragen die binnen komen via de telefoon,...

  Stad Vacaturebank
 • Word parttime callcenter medewerker in Utrecht

  Vandaag geplaatst door YoungCapital

  Wat ga je doen? Als callcenter medewerker kom je te werken op de outbound afdeling van een vakbond. Dat betekent dat jij (ex-)leden gaat opbellen om enkele vragen met hen te bespreken. Het doel hiervan is natuurlijk wel dat deze mensen zich weer opnieuw inschrijven. Geen zorgen, je hoeft niet aan kei harde targets te voldoen. Het is wel belangrijk dat je een commerciële mindset hebt en niet bang bent om de telefoon op te pakken. Je komt te werken op het hoofdkantoor in...

  Stad Vacaturebank

CommercieleVacaturebank.nl - Nieuwe commerciële vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe commerciële baan of nieuwe collega's? Op de CommercieleVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

CommercieleVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank