Klantenservice medewerker

Baan gegevens

 • Bedrijf: Waternet
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 11-02-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wat ga je doen?

Jij bent het eerste contactpunt van onze klant met Waternet. Dat is niet zomaar een taak. In 2020 willen we gemiddeld een 8+ krijgen voor onze dienstverlening en de beste openbare dienstverlener zijn. Daar ben jij van groots belang in. Jij weet de meeste van de inkomende vragen (via telefoon en later via chat) van onze klanten zelf te beantwoorden, zonder hulp van specialisten in te moeten schakelen. De vragen die binnenkomen gaan over bijvoorbeeld waterschapsbelasting, vergunningen maar ook meldingen van storingen of overlast pak jij ok (natuurlijk krijg je hier een opleiding van ons voor) Je kan je goed inleven in onze klant en zorgt er voor dat alles goed en zorgvuldig verwerkt en genoteerd wordt.

Onze organisatie is in transitie, vanaf 1 april werken wij in zelf organiserende teams. Je krijgt dus alle ruimte voor echt vakmanschap. Jij kan straks onze klanten in één keer goed helpen. Je beantwoordt alle inkomende vragen (eerst via telefoon en later ook via chat) zo veel mogelijk zonder specialisten in te moeten schakelen. Jullie worden daarin begeleid door een teamcoach en een resultaatmanager.

Gestelde eisen

Wat breng je mee?

Het belangrijkste voor ons is dat je een klantgericht persoon bent, dat je makkelijk bent in de samenwerking (met respect en plezier met elkaar omgaan is voor ons even belangrijk als het werk zelf) en dat je flexibel bent zowel in planning (maandag tot vrijdag 8:00 tot 17:00) als in rol. We zoeken mensen die hun eigen verantwoordelijkheid van nature nemen en tot het uiterste gaan om problemen op te lossen.

Jij kijkt altijd naar hoe werk efficiënter kan en schakelt tussen computersystemen als Usain Bolt tussen z’n linker- en rechterbeen. Verder vragen we:

 • Minimaal een MBO-opleiding
 • Goede beheersing van het Nederlands in woord en geschrift
 • Goede beheersing van het Engels in ieder geval woord.
 • Klantenservice ervaring is een pré
Je bent minimaal 24 uur per week inzetbaar (de eerste twee weken fulltime ivm trainingen).

Het is voor ons heel belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent van maandag tot en met vrijdag, van 8:00 tot 17:00.

Uren

24-32

Salaris

Het salaris voor KSW is €13.28.

Meer informatie

Dit krijg je ervoor terug

Heb jij alles in huis? Dan krijg je van ons een contract voor minimaal 7 maanden. We hebben uitdagend werk voor je bij Waternet! In ruil voor jouw inzet en betrokkenheid krijg je van ons:

 • Het salaris voor KSW is €13.28.
 • Onze openingstijden; ma. tot vr. van 08:00 tot 17:00. 
De selectie van de kandidaten zal plaatsvinden in week van 25 februari. Let er op dat selectiedag ongeveer één dagdeel in beslag neemt. Terugkoppeling zal in de zelfde week plaatsvinden. In eerste instantie zal je werken via een payrollbedrijf en een contact van 3 maanden krijgen. Doe je je best? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat je hier nog heel lang werkt!

Werken bij Waternet:
Bij Waternet werk je met een uniek product: water. Schoon water is belangrijk voor iedereen. Samen met 1.800 collega’s zorgen we voor veilig drinkwater, schone grachten, rivieren en droge voeten. Waternet werkt aan unieke innovatieve projecten op het gebied van digitalisering, data en waterbeheer. Aandacht voor duurzaamheid vinden bij van groot belang. In 2020 is onze organisatie 100% klimaatneutraal.
Onze medewerkers zijn echte vakmensen: buiten en op het hoofdkantoor. Van monteur tot juridisch adviseur, van dijkinspecteur tot dataspecialist. Al deze betrokken medewerkers maken Waternet samen tot werkgever waar je jezelf kan zijn. Wij stimuleren je om elke dag een stukje beter te worden. Je vindt dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen bij onze eigen Waternet Academie.
Verder bieden we een prachtige werkplek midden in een natuurgebied. Mocht je je op het hoofdkantoor bevinden, hier zijn stoelmassages en een gezonde en lekkere lunch in ons restaurant. Ook kun je sporten of bijvoorbeeld yogales volgen in onze fitnessruimte.

Informatie over Waternet

Waternet is het enige waterbedrijf in Nederland dat zorgt voor de hele waterkringloop. We zorgen voor veilig, schoon en voldoende water. In de natuur en om te drinken. Zaken die voor iedereen belangrijk zijn. Daarom staan we midden in de maatschappij....
Lees meer over Waternet

Waternet
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op CommercieleVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Commerciële Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Commerciële.
 • Verhuurmedewerker - AA Rental

  Vandaag geplaatst door AARental

  Je bent een aanpakker, op zoek naar uitdaging en wilt werken bij een bedrijf waar jouw commerciële drive wordt gewaardeerd? Klanten geven je energie, je bent commercieel en je weet wat belangrijk is om de beste service te verlenen? Dan hebben wij dé perfecte functie voor jou! Wij zijn op zoek naar kandidaten voor de functie: Verhuurmedewerker (Dordrecht, Fulltime) Wat zijn jouw hoofdtaken? Geen dag zal er hetzelfde voor je uitzien, want je hebt te maken met alle aspecten van autoverhuur....

 • Bakkerij Specialist

  Vandaag geplaatst door Dirk

  Wat ga je doen Jouw baan als bakkerij specialist Voor onze vernieuwde broodafdeling zijn wij opzoek naar een echte bakkerij specialist, iemand die onze bakkerij afdeling naar een nog hoger niveau wilt brengen. Wil jij samen met ons werken aan onze visie op vers en er zo voor zorgen dat wij in 2019 dé supermarkt op het gebeid van bakkerij producten zijn, dan zijn wij opzoek naar jou! Vanuit jouw passie, verantwoordelijk zijn voor onze brood afdeling? Als bakkerij specialist bij Dirk ben je...

 • Bijbaan als Kassamedewerker

  Vandaag geplaatst door Dirk

  Wat ga je doen Wist je dat je als Kassamedewerker bij Dirk maar liefst ruim 29% extra geld ontvangt bovenop jouw standaard uurloon? Je salaris is namelijk meteen inclusief je vakantie-uren, vakantiegeld en ADV uren. Zo verdien je razendsnel je vakantie bij elkaar! Jouw bijbaan als Kassamedewerker Met een glimlach op je gezicht verwelkom je de klant aan jouw kassa. Je maakt een vriendelijk praatje. Over het mooie weer, wat er vanavond op het menu staat of de naderende feestdagen....

 • Bijbaan als Bakkerij medewerker

  Vandaag geplaatst door Dirk

  Wat ga je doen Jouw bijbaan als Bakkerij medewerker De heerlijke geur van vers afgebakken croissants, appelflappen en broodjes... onze klanten ruiken het al zodra ze de supermarkt binnenlopen. Als bakkerij medewerker regel jij dat! Natuurlijk zorg je voor meer dan het alleen het afbakken van producten. Bij Dirk vinden we het belangrijk dat alle afdelingen altijd schoon, netjes en overzichtelijk zijn. Dus óók de afdeling bakkerij. Daarom steek je de handen uit de mouwen zodat jouw afdeling...

 • Bijbaan als Winkelmedewerker

  Vandaag geplaatst door DekaMarkt

  Wat ga je doen Wist je dat je als winkelmedewerker bij DekaMarkt maar liefst ruim 29% extra geld ontvangt bovenop jouw standaard uurloon? Je salaris is namelijk meteen inclusief je vakantie-uren, vakantiegeld en ADV uren. Zo verdien je razendsnel je vakantie bij elkaar! Jouw bijbaan als winkelmedewerker Met dezelfde snelheid waarmee onze producten de schappen uitvliegen, moeten de schappen ook weer worden gevuld. Jij regelt dat. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alle producten...

CommercieleVacaturebank.nl - Nieuwe commerciële vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe commerciële baan of nieuwe collega's? Op de CommercieleVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

CommercieleVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank